Sikkerhetsrapporter

Kaspersky-programmet kan generere sikkerhetsrapporter med et kort sammendrag av skannestatistikk og sikkerhetsproblemer oppdaget av programmet. Hvis generering av sikkerhetsrapporter er slått på, varsler programmet deg om at en annen sikkerhetsrapport er klar for visning. Hvis du velger å se sikkerhetsrapporten, åpner programmet et nytt vindu der du finner informasjon om sikkerhetsstatusen til datamaskinen din.

Åpne en sikkerhetsrapport

I en sikkerhetsrapport kan du velge om du vil vise informasjon for de siste to ukene eller for helt tilbake til da programmet ble installert.

Endre rapportperioden

Hvis du ikke ønsker å se sikkerhetsrapporter, kan du slå av varslinger om dem.

Slå varslinger om sikkerhetsrapporter av/på